80 danske hjem udsættes i gennemsnit for indbrud hver dag. Derfor er det en god grund til at installere privatalarm, hvis du vil undgå indbrud i din bolig. For ifølge stopindbrud.dk udvælger indbrudstyve typisk de boliger, hvori der ikke er et alarmanlæg. Og med en vagtaftale vil du opnå yderligere sikkerhed.

Privatalarm med vagtaftale

Har du en privatalarm med vagtaftale er du sikker på der kommer professionelle vagter ud, hvis din alarm går. Det skaber både tryghed og sikkerhed for dig.

Hvorfor skal du vælge en privatalarm?

I Danmark er det i gennemsnit kun hver femte hjem der har installeret en alarm. Størstedelen af dem, får først investeret i en privatalarm efter de har haft indbrud. Det er vigtigt at du føler dig tryg i dit eget hjem. Du kan forebygge indbrud nok så meget, men når alt kommer til alt er det tyvenes risikovillighed der i sidste ende afgør, om dit hus er værd at begå indbrud i. Har du installeret en alarm, er den med til at gøre arbejdsbetingelserne for indbrudstyven svære og øge risikoen.

Dels er der det stressende element fra alarmens sirene, som også nedsætter en af tyvens vigtige sanser, nemlig hørelsen.

Når indbrudstyven ikke kan høre om der kommer nogen, vil det selvfølgelig øge hans risiko for at blive opdaget og fanget.

Derudover er der den tidsmæssige faktor. Indbrudstyven har i forvejen ikke meget tid til at begå indbruddet. For ham skal han helst komme hurtigt ind og hurtigt ud. Når alarmen er gået ved han at tiden er knap.

 

ANNONCE:

Få tilbud på privat alarm til boligen

Kunne du tænke dig at få en pris på en privat alarm – installeret og opsat af et professionelt alarmfirma? Klik på knappen herunder og udfyld formularen.

Få op til 3 tilbud

Tyverialarm med vagtcentral og vagtservice

Du kan sagtens få en tyverialarm uden abonnement. Her vil det være dig selv eller måske en nabo, som modtager alarmen f.eks. på SMS eller via et automatisk telefonopkald. Hvad der herefter skal ske, afhænger af de procedurer og planer du har lagt. Måske er det dig selv der skal tage hjem? Måske er det naboen?

Er din alarm koblet op til en vagtcentral, skal du ikke selv tage stilling til alarmen. Her vil du trygt kunne overlade det til alarmselskabet som vil sende professionelle vagter ud til indbruddet.

Du behøver altså ikke tænkte over, om indbrudstyven stadig er i huset, hvordan  du skal håndtere smadrede vinduer eller ødelagte døre og andre bekymringer. Alt det vil alarmselskabet i et eller andet omfang tage sig af.

Nogle af de store udbydere af vagtaftaler er f.eks. Falck, G4S og Verisure. Derudover findes der også mindre og ofte lokale udbydere af vagtservices. De tilbyder hver især forskellige services.

 

Privatalarm og vagtaftale fra Falck

Alle Falcks alarmsystemer er udstyret med en fotosensor. Det betyder, at hvis din alarm skulle gå i gang, begynder kameraet at tage billeder, som sendes direkte til vagtcentralen. Billederne gør at vagtcentralen kan danne sig et overblik over situationen, og handle hurtigt herefter. Vagtcentralen vil kun modtage billeder fra kameraet, når alarmen er aktiveret. 

Når du har et alarmabonnement hos Falck vil du være tilknyttet en døgnbemandet vagtcentral. Derudover får du et certificeret alarmskilt, der alene kan være medvirkende til at tyvene holder sig væk. i tilfælde af at alarmen går i gang har Falck et vagthold siddende klar til at rykke ud, hvilket gør at tyvene har kortere tid til at begå indbruddet og komme afsted igen. Ved at have en alarm på abonnement slipper du for en dyr udrykning. Vagtudrykningen er nemlig altid gratis, også når det er falsk alarm. 

Hos Falck kan du også sagtens få en privatalarm uden abonnement. Her vil sirenen starte, så personer i nærheden kan høre den, og tilkalde hjælp. Denne løsningen er dog ikke lige sikker hver gang, for det kræver at der er en person i nærheden, og at personen finder lyden alarmerende og tilkalder hjælp.

 

Tyverialarm med abonnement fra G4S

Hos G4S får du også en tyverialarm med abonnement. Abonnementet sikrer dig at alarmen virker og at den overvåges 24 timer i døgnet af G4S’ alarmcentral.

Når du køber alarmen får du en nøgleboks med. Det er en fordel at have en nøgleboks, hvis din alarm går i gang, når du f.eks. er på ferie eller arbejde. Hvis alarmen skulle gå i gang, får alarmcentralen direkte besked, og vagten kan tjekke dit hjem indenfor, og derefter slå alarmen til igen. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om dit hjem, og hvad der venter dig, når du kommer hjem igen.  

Hvis alarmen skulle gå i gang får G4S direkte besked. Ved hjælp af en fotosensor kan G4S se, hvad der sker inde i huset. Du vil blive kontaktet og en vagt vil blive sendt. Politiet vil blive kontaktet under indbrud.

Privatalarm når du har en robotstøvsuger og kæledyr

Har du et kæledyr som f.eks. en kat eller hund, kan du få fotosensoren indstillet, så dit kæledyr kan bevæge sig frit rundt uden at alarmen bliver aktiveret.

Fotosensoren kan sagtens skelne mellem en robotstøvsuger og en indbrudstyv. Du kan derfor godt støvsuge, når du ikke er hjemme. Du skal dog altid huske at give alarmselskabet besked, hvis du planlægger at få en robotstøvsuger eller et kæledyr.  

Prisen på abonnementerne hos både Falck og G4S, er meget forskellige alt efter om du bor i lejlighed, rækkehus eller villa. Yderligere kan prisen også variere alt efter hvor mange vinduer tyven kan komme ind af, og om der har været indbrud i området før. Derfor vil vi anbefale dig at tage en uforpligtende snak med alarmselskaberne, så I sammen kan finde ud hvad dine ønsker et til et alarmsystem.

 

Indhent tilbud fra alarmfirmaer

Få en pris på en privat alarm inklusiv installering.

Få 3 tilbud

Annonce

Hvordan forebygger du indbrud? 

Der er særligt fem områder du skal have et ekstra fokus på, hvis du vil forebygge dit hus mod indbrud. 

  1. Du skal se din bolig med tyvens øjne, så du finder alle de steder, hvor det er let for tyven at komme ind. Tjek derfor op på, om du har solide vinduer, døre og gode låse.
  2. Det er vigtigt at hegn, hæk og buskads ikke kan være et skjul for tyven. Overvågning fra naboer og folk der går forbi er også et godt supplement til sikring af døre, vinduer og låse. 
  3. At have lys tændt kan også afhjælpe indbrud. Indendørs kan du have timerstyret lys og udendørs en PIR sensor der styrer lyset. 
  4. Hent Nabohjælp appen – ved at danne et godt netværk med naboerne, kan I hjælpe hinanden med at gøre jeres område trygt og fri for indbrud. 
  5. Få fat i en privatalarm og få opsat certificeret alarmskilte ved alle indgange og vinduer.