Elektroniske låse til hovedøren

Hoteller og virksomheder har i mange år benyttet sig af elektroniske låse, men nu er teknologien kommet ned i en prisklasse hvor den private forbruger kan være med.

Vi har kigget på elektroniske låse til sikring af hoveddøren.

Ruko Yale Doorman

Yale Doorman - et super fleksibelt elektronisk låsesystem.

Yale Doorman – et super fleksibelt elektronisk låsesystem til sikring af hoveddøren.

Det svenske sikkerhedsfirma ASSA ABLOY har udviklet det elektroniske låsesystem Yale Doorman som er ideelt til den moderne familie.

Systemet kan installeres i døre hvor der i dag sidder en låsekasse efter normal dansk standard.

Du kan låse døren på tre måder enten ved en nølgebrik, en kode eller en fjernbetjening. Du kan indstille din Yale Doorman så den automatisk låser døren efter et antal sekunder.

Nøglebrikken – en elektronisk nøgle

Som standard medfølger der tre nøglebrikker. Nølgebrikken låser døren op ved at holde den hen over låsen. Du skal altså ikke stikke nøglen ind i låsen for at låse op, hvilket er praktisk når du har hænderne fulde.

Hvis du har prøvet at smide en nøgle væk har du sikkert også oplevet at det var ubehageligt ikke at vide om den er faldet i de forkert hænder. Du har måske overvejet  at udskifte alle dine låse. Skulle du miste et nøglekort, vil dette ikke udgør et sikkerhedsproblem. Du kan nemlig nemt slette en nølgebrik fra systemet og udskifte den med en ny nøglebrik.

Lås hoveddøren op med en kode

Elektronisk låsesystem fra Yale

Til venstre ses den uvendige elektroniske lås og til højre den indvendige lås.

Har du eller dine børn glemt deres nøglebrik, kan I låse døren op med en selvvalgt kode. Du kan også bruge koden hvis du ikke vil have din nøglebrik med. F.eks. hvis du skal i haven eller hvis du skal ud og motionere.

Du kan også lave en midlertidig døgnkode som du kan give til håndværkere eller andre som har brug for at få adgang til din bolig. Det er altså slut med at give nøgler til folk du ikke kender. Den midlertidige kode sletter sig selv efter 24 timer.

Koden, uanset om det er den faste eller den midlertidige døgnkode, kan bestå af 6-12 ciffer.

Fjernbetjening som ekstratilbehør

Du kan også købe en fjernbetjening som ekstra tilbehør som giver dig mulighed for at låse op på afstand.

Se præsentationsvideoen om Yale Doorman herunder.

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Find mere info om Yale Doorman her.

Før du køber Yale Doorman

yale-doorman-installationInden du køber denne elektroniske lås, skal du lige tjekke at den passer til de huller der allerede er lavet i din dør

 • Det er vigtigt at din lås er en modullås.
 • Den skal have en oval låsecylinder.
 • Dørgrebet skal være placeret under låsecylinder.
 • Stolpen skal være 225 mm høj.

Når du har tjekket disse ting kan du trygt købe Yale Doorman. Vejledende pris er normalt 3.089 kr, men vi har fundet en webshop som sælger den for 2.780,-.

Køb Yale Doorman billigt her
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (5 anbefaling, gennemsnit: 4,00 ud af 5)
Loading...

Dette indlæg blev udgivet i Populære, Tyverisikring. Bogmærk permalinket.

19 kommentarer til Elektroniske låse til hovedøren

 1. Mai Pham skriver:

  Hej,

  Jeg sidder i bestyrelsen i en andelsforening, hvor vi er interesseret i at få skiftet 2 stk. bagdøre ud med nye/andre bagdøre der har kodelås og evt. automatisk åbning og lukning. Bagdørene er ud til en lukke gård.

  Grunden til vores interesse for nye/andre døre er, at de nuværende døre for det første er meget tunge at åbne og lukke, hvilket gør det svært for mindre børn at håndterer og dels fordi at dørene ikke blive holdt lukket, så uvedkommende har adgang til vores opgange.

  Vi vil derfor høre hvad i har af muligheder for andre døre/låse som kan løse dette problem og et prisoverslag for det i evt. kan tilbyde.

  Mvh Mai Pham, 27364677
  Bestyrelsesmedlem i andelsforeningen
  Gasværksvej 29-31, 1656 Kbh V

  • webmaster skriver:

   Hej Mai
   Tak for din besked. Vi formidler blot information omkring forskellige sikringsmetoder og skaber kontakt mellem køber og leverandør. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde dig et prisoverslag.

   Men det lyder som en opgave for en tømrer. Personligt har jeg gode erfaringer med Lejre Tømreren, som du kan prøve at tage fat i. Så kan I jo overveje at installere et låsesystem som beskrevet ovenfor.

   Dbh
   Lars Skjoldby

 2. Helena Thomsen skriver:

  Hej, hvad er prisen på låsen ?

  Med venlig hilsen

  Helena Thomsen

  • webmaster skriver:

   Prisen er lige nu 2.780 – men klik dig ind via den grønne knap ovenfor, for at se den aktuelle dagspris hos forhandleren.

 3. Stig R skriver:

  Fungerer låsen på en dør hvor man først løfter op i håndtaget inden der kan låses.

 4. peter skriver:

  hej
  hvor “sikker” er låsen jeg tænker på de alm. låse dem kan man jo bare låse op med en bankenøgle…. er låsen sikker………….

  • webmaster skriver:

   Hej Peter
   Ja. Det er en sikker lås til hoveddøre. Tag evt. fat i forhandlerne af låsen for flere detaljer.

   /Lars

 5. John Ibsen skriver:

  Hej.
  Jeg vil gerne spørge om man kan kode flere brikker med samme kode,da jeg skal bruge 25 brikker men der kun er 10 koder i låsen.

  MVH.John.

 6. Keld Mortensen skriver:

  Min lås er så gammel at den er rund cylinderlås, og håndtaget sidder over låsen – Hvad gør man så?

 7. Dennis sørensen skriver:

  Hej. Jeg har netop monteret dette låse system for en kunde, vi var begge to meget tilfredse med produktet og så alligevel ikke, for kunden ville gerne kunne låse døren op uden de der brikker og det kan de sagtens, men de ville gerne have hver deres kode, altså ment sådan at de hver især har deres egen 6 cifret kode til og komme ind med, det skyldes at det er monteret i en fabrik, hvor de ville uddele en specifik mængde koder ud til deres medarbejdere som må komme i rummet, og de skal have hver deres kode.
  Men kan man programmere låsesystemet sådan at man kan lave flere koder til at komme ind af døren med ? Mvh en tømrer som er i tvivl 😮

  • webmaster skriver:

   Hej Dennis
   Super godt spørgsmål.

   I følge brugermanualerne (http://www.yalelock.dk/da/yale/yalelockdk/yale-doorman/installation-og-brug/) kan du have max 10 af de 6 cifrede koder. Har du brug for flere, skal du have fat i et lidt mere avanceret låsesystem. Systemet her er jo primært minded på den private forbruger.

   Mvh
   Lars

   • Dennis sørensen skriver:

    Hej Lars.

    Ja og det er nemlig der jeg pt går i stå, for jeg kan sagtens installere 1 brugerkode til og komme ind med, og samtidig nøglerne. men så kan jeg ikke få installeret flere, koder bare, som faktisk var planen til og starte med. Og har ringet og forhørt mig ved kundeservice, og de ber mig bare om og gennemgå brugermanualen, selvom jeg har gjort det 10 gange nu. Men jeg er over i du har ret angående man skal have en model der er lidt mere advanceret så, men tak for svaret 👍😉
    Mvh dennis

 8. Morten Hansen skriver:

  Hej Lars,

  Som jeg ser låsen, så har den en vrider på indersiden.
  Findes låsen uden vrider på indersiden, således at man fx kan taste kode eller have en brik for at komme ud? Det er besværligt men nødvendigt.
  Hvis ikke, har du kendskab til en anden type lås, der kan det?

  mvh
  Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *