Tyverialarm uden abonnement til private

Hvis du køber en tyverialarm uden abonnement betyder at du ikke har nogen udgifter til hverken alarmselskaber eller vagtselskaber så snart alarmen er installeret. Derfor er det det mest almindelige alarmanlæg til private.

Så undres du måske over hvem der så får besked hvis alarmen går, men det styrer du faktisk helt selv.

Modtag alarm på SMS med en GSM tyverialarm

Tyverialarm uden abonnement

En husalarm uden abonnement er en populær måde at få et sikkert hjem. De fleste har indbygget GSM som så alarmerer dig via SMS.

Alarmanlæg i private hjem har typisk et GSM kort. Dem kender du sikkert fra mobiltelefoner. Det betyder i praksis, at din alarm kan sende dig eller en anden, en SMS hvis alarmen går. En sådan alarm kaldes i daglig tale en GSM alarm.

I nogle GSM alarmer kan du sætte en telefon kæde af kontaktpersoner op, hvor du kan prioriterer i hvilken rækkefølge kontaktpersonerne skal kontaktes. Hvis ikke den første kontaktperson reagerer, så kontakter alarmsystemet den næste i række. Der findes også alarmsystemer hvor alle kontaktpersoner kan få besked på en gang.

Billig husalarm uden abonnement

Så hvis du leder efter en billig privatalarm, bør det altså være uden abonnement. Herunder kan du få et overblik over priser og muligheder, og dermed nemt finde hvilken tyverialarm du skal vælge.

ProducentTrueGuardMiracaMiraca
Antal rumsensorere123
Sender SMSJaJaJa
Smartphone adgangJaJaJa
Kontaktpersoner555
DyreimunJaJaJa
TrådløsJaJaJa
Magnetsensore126
RøgalarmKan tilkøbesKan tilkøbesKan tilkøbes
Pris2.795,-2.783,-
2.255,-
3.664,-
2.695,-
Forhandlerboligalarmer.dkMiracaMiraca
  Læs mere Læs mere Læs mere

(Vi oplever af og til at forhandlerne ændre i priser eller specifikationerne. Det er altid webshoppens specifikationer som er gældende. Opdager du fejl i ovenstående vil vi sætte stor pris på du kontakter os så vi kan få det rettet.)

OBS: Ovenstående alarmsystemer er særlige sammensatte villapakke-alarmer. Skal du bruge en alarm til en lejlighed så se her for at finde det rette alarmsystem.

Ikke gør det selv mand?

Er du ikke gør-det-selv manden eller kvinden, og har brug for hjælp af en alarminstallatør så har vi gjort det nemt for dig her >>.

Hvis du vil have andre end dig selv, dine venner eller naboer til at rykke ud på en alarm, kan du f.eks. tegne en aftale med et vagtselskab. Disse aftaler er typisk abonnementsbaseret og i nogle tilfælde betaler du også et vederlag ved udrykning. Når du har lavet en aftale med vagtselskabet, opsætter du deres vagt telefonnummer på din alarm i den prioritet du ønsker.

I følge Forsikring og Pension, giver nogle forsikringsselskaber rabat, hvis du installerer en tyverialarm.

Få et sikkert hjem med en trådløs tyverialarm uden abonnement

Vi har allerede været inde på kontrolpanelet som sender via trådløs mobilteknologi. Men det er ikke det eneste der gør private husalarmer trådløse. Også dør- og vindueskontakterne og bevægelsessensorer.

300x250AlarmPanel_dansk Derudover findes der også ekstra udstyr som røgalarmer. Forskellen mellem en almindelig røgalarm og en røgalarm der er koblet til din tyverialarm er at du kan få en alarm hvis røgalarmen går, mens du er væk fra huset.

Super simpelt for gør-det-selv manden. Du behøver nemlig ikke at trække kabler for at få et sikkert hjem og en god tyverialarm privat.

Ingen udrykning og ingen serviceaftale

Vælger du et alarmsystem uden abonnement får du altså ingen udrykning. Måske tænker du at det er overflødigt fordi vagtselskabet først kommer når tyvene er over alle bjerge. Men der kan nu alligevel være gode fordele for dig ved at tilkøbe en vagtaftale. Er du i tvivl, så har vi skrevet en artikel om tyverialarm med inkluderet vagtaftale som giver dig et godt overblik.

Du skal også husk at et alarmsystem uden abonnement, betyder at du selv skal stå for vedligeholdelse, test af systemet samt udskiftning af batterier. Batterierne i private alarmsystemer har typiske en levetid på op til 3 år, og sørger som regel for at give lyd fra sig når det er ved at løbe tør.

Test din tyverialarm og undgå udfald

Når ikke du har vedligeholdelsesaftale, er det super vigtigt at du selv sørger for at teste din tyverialarm. Test dels af de enkelte enheder og dels kontrolpanelet minimum en gang i kvartalet, så du er sikker på det virker når der er behov for det.

Forskel på husalarm og alarm i lejligheden

Der vil typisk være et behov for tyverialarm i en villa og et andet behov i en lejlighed. Villaer har ofte flere indbrudsmuligheder og flere rum og derfor kræver villaalarmer også flere vinduessensorer samt flere rumsensorer.

I lejligheder er der nogle andre forhold som ofte giver dig nogle fordele. Bor du højere end stueetagen, vil det være meget besværligt for en indbrudstyv at komme ind gennem et vindue. Derfor indeholder en alarm til lejlighed ofte kun en sensor til hoveddøren og en enkelt rumsensor. Husk også at købe en ekstra sensor hvis du har en bagtrappe.

Bor du i en stuelejlighed, skal du se dit hjem som en villa i forhold til indbrudsmuligheder. Sørg for at få sensorer på alle indgange – døre såvel som vinduer.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (15 anbefaling, gennemsnit: 3,93 ud af 5)
Loading...

Dette indlæg blev udgivet i Alarmer, Populære og tagget . Bogmærk permalinket.

20 kommentarer til Tyverialarm uden abonnement til private

 1. mogens toft skriver:

  har I ingen tlf.?
  hej
  jeg ville hører om hvis vi er 5-10 huse som vil have alarm inst. om det er noget I gør.
  og om der gives rabat når vi er så mange som vil have en alarm

 2. Jesper Petersen skriver:

  De der gør det selv tyverialarmer. Er de nemme at sætte op eller kræver det at man er nogenlunde ferm med en boremaskine?

  • webmaster skriver:

   Hej Jesper
   Super godt spørgsmål. Selve betjeningspanelet på tyverialarmerne skal oftes monteres med et par skruer. Det afhænger dog lidt af modellen. Derudover kan nogle af sensorne kan monteres med dobbeltklæbende tape. Det gør det virkligt nemt at installere. Jeg vil dog anbefale at du lige tager kontakt til webshoppen for de nærmere detaljer om installation. Om ikke andet kender du garanteret en som vil hjælpe dig en eftermiddag med at få dem opsat

   Dbh
   Lars

 3. Henrik T skriver:

  Jeg har hørt at der er nogle kriterier ang de hertzen alam helst skal være pga andre elektriske enheder, som også sender via hertz frekvenser.
  Er det noget du kender til?? Alt fra fjenstyret biler – mobil telefoner.
  Mvh
  Henrik.

 4. Thomas Binder skriver:

  Hej Lars
  hvis jeg vil installere en abonnementsfri tyverialarm i mit sommerhus, findes der så noget, der kan kombineres med videoovervågning.

  mvh

  Thomas Binder

  • webmaster skriver:

   Hej Thomas
   Tak for spørgsmålet. Videoovervågning er som regel et system for sig. Men HouseGuard (som jeg henviser til ovenfor) har også en HouseGuard Pro alarm hvor du kan tilkøbe en sensor (HouseGuard Pro PIR Kamera) der kan tage billeder når alarmen går igang. Det er ikke helt det samme som videoovervågning, men du kan hurtigt se om der er tale om en fejlalarm eller om nogen er brudt ind i sommerhuset, hvilket jeg formoder nok er det du ønsker.

   Dbh
   Lars

 5. Peter Gylling skriver:

  Hej.
  Housewarming der står at der er 2 rumfølere, men når jeg trykker på linket, så er der kun 1 i det sæt.
  Hvilket gælder.
  Maj Peter

  • webmaster skriver:

   Hej Peter
   Tak for din kommentar. Det er altid det der står hos webshoppen der gælder. Nogle gange ændre de deres pakker og det har vi desværre ikke nogen mulighed for at få besked om. Man tak for info. Jeg har netop tilrettet.

 6. Rikke skriver:

  I Miraca alarmerne som er anført i skemaet “Billig husalarm uden abonnement” indgår der en sirene der aktiveres såfremt alarmen går?

  Mvh
  Rikke

 7. Morten skriver:

  Hej, vil kort gøre opmærksom på at vores support team kan hjælpe med alle ovenstående spørgsmål. Vi leverer Danmarks suverænt mest solgte gør-det-selv alarm og har nu mere end 1.000 anmeldelser på Trustpilot – tjek evt. kundekommentarer.

  • webmaster skriver:

   Det er en flot service, Morten. Det er jeg sikker på folk vil gøre brug af.

   Mht. antal solgte systemer, kan du oplyse mig hvor du har de tal fra? Jeg har nemlig selv ledt efter tal fra branchen over antal solgte alarmsystemer, for at få et indtryk af hvor mange tyverialarmer der sælges til danske husstande, men brancheorganisationerne ligger ikke inde med disse tal.

 8. Majbritt skriver:

  Hvad med Snoos? De kører ikke over gsm med over internettet. Har du erfaringer med dem?

  • webmaster skriver:

   Nej desværre. Uden at kende detaljerne i Snoos, er det min opfattelse at GSM nettet er meget mere stabilt end internettet.

 9. Helle larsen skriver:

  Hej. Er der en slags sirene som hyler, når alarmen går i gang? Altså en alarm udenpå husmuren som fortæller naboerne højt og tydeligt at her er et indbrud igang samtidig med at man ringes op?

  • webmaster skriver:

   Hej Helle
   Undskyld det sene svar. Ja der er sirener på de fleste alarmer. Prøv at kontakte forhandlerne for at få de helt specifikke detaljer. 🙂

   /Lars

 10. Henrik skriver:

  GSM eller IP (Internet)?

  Hej
  Jeg mener et IP baseret system er bedst.
  Et GSM baseret system er ikke overvåget, som ved IP. (F.eks Snoos – jvf tidligere indlæg).
  Et GSM system kontaktes af serveren nogle gange i døgnet, hvor serveren spørger: “Er du der?” og systemet svarer: “Ja”. Det kaldes polling eller nogen kalder det et “heart beat”.

  Et cloud-IP baseret system er konstant online. Som en åben telefonforbindelse.
  Ødelægges systemet vil serveren vide det øjeblikkeligt og der vil blive givet besked til brugeren. Det sker ikke på et GSM baseret system, hvor serveren først ved det næste gang, der skulle have været kontakt kontakt. Her kan der gå lang tid – I nogle tilfælde op til 24 timer.

  Eksempel:
  Ved de fleste GSM systemer er alarm og tastatur samlet i samme enhed og placeret i entreen. For at alarmen ikke skal udløses med det samme, når ejeren åbner yderdøren, lægges en forsinkelse på 30-60 sekunder ind, så han kan nå at slå alarmen fra på tastaturet.

  Det kan en tyv udnytte. Efter han er kommet ind i huset, skal han bare inden for 30 sekunder ødelægge tastatur/alarmenhed.
  Det kan ikke lade sig gøre på overvågede IP systemer.
  For det første er tastatur og alamenhed adskilt, så alarmen kan gemmes væk bag sofaen. For det andet vil serveren sende besked til brugeren, hvis strøm eller internet mistes – eller hvis alarmenheden ødelægges.

  Uden at kende alle anlæg vil jeg påstå, at et IP baseret anlæg er bedre, idet det er overvåget. Det er et GSM ikke.
  Hvis GSM systemet var overvåget ville man hurtigt finde ud af, at GSM nettet falder ud oftere end man tror.

  // Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *