Alarm til lejlighedHvis du gerne vil beskytte din lejlighed med en alarm, så er der nogle specielle forhold du skal tage højde for. Dels er tyvens indgangsmuligheder meget anderledes end i villaer og dels er der forskel om du bor i stueetagen eller om du i en lejlighed over stueplan.

Selvom der er en dørtelefon i din opgang, er der stadig gode grunde til at installere en alarm i lejligheden.

ANNONCE:

Vores anbefalinger til alarmer i lejligheder

Nedenfor finder du vores anbefalinger af standard alarmsystemer til lejligheder.
[table “5” not found /]

Der kan være visse forhold i din lejlighed der gør at du bør overveje yderligere beskyttelse. Se mere om disse herunder.

Sådan bryder tyve ind i lejligheder

I nedenstående statistik kan du se hvordan tyve kommer ind i lejligheder.

Sådan kommer tyvene ind i lejligheder

Statistikken er udarbejdet af Bolius

 

Tyverialarm i stueetagen

Når du bor i stueetagen er der desværre nogle flere indbrudsmuligheder end for dine overboer.

Som du kan se af statistikken ovenfor sker ca. 1/3 af indbruddene i en stuelejlighed via stuevinduet og en 1/3 foregår faktisk gennem hoveddøren. Dvs. når du skal købe en alarm til din stuelejlighed, skal du som minimum sørge for at sikre disse steder.

Derudover har indbrudstyve også nemmere ved at se hvad du har i dit hjem. Men hvis du forsøger at gemme det bag gardiner eller persienner, giver det også bare en potentiel indbrudstyv bedre arbejdsbetingelser.

Gem derfor altid de dyre og let omsættelige ejendele væk fra vinduer hvor de nemt kan ses.

 

Lejlighedsalarmer over stueplan

Er du beboer over stueplan, så er du ikke mere sikker mod indbrud. I følge statistikken sker 45% – altså næsten halvdelen af indbrudene gennem hoveddøren. Derfor er der større grund til at sikre din hoved dør.

Bemærk også at 17% indbrud sker gennem stuevinduet – selvom lejligheden er over stueplan. Det kan f.eks. skyldes at indbrudstyvene bruger stilladser eller stiger til at komme ind.

Så er din lejligheds facade eller tag ved at blive renoveret, bør du være særlig opmærksom. Sørg altid for at gemme de de dyre ejendele væk fra vinduerne. Og er det et længerevarende byggeri, kan du overveje at beskytte vinduerne yderligere med ekstra magnet- eller rumsensorer.

Vi anbefaler disse alarmer