En billig tyverialarm

En billig tyverialarm kan i langt de fleste tilfælde sagtens opfylde dine behov.

En billig tyverialarm kan i langt de fleste tilfælde opfylde behovet for en almindelige familie der bor i villa eller i en lejlighed.

Der er flere ting der kan gøre en alarm billig.

Først og fremmest har teknologien udviklet sig så meget at komponenterne i alarmen er blevet billigere at producerer.

Produktionen foregår typisk på fabrikker med robotter som minimerer behovet for menneskelige hænder, og der ud over bliver de billige alarmer primært produceret i asien hvor arbejdskræften er billigere. Alt dette nedsætter omkostningerne og dermed prisen på alarmen.

En anden ting der har indflydelse på prisen er om alarmen er med eller uden abonnement. Som udgangspunkt er alarmer uden abonnement billigere end alarmer med abonnement. Dog skal du vide, at en privatalarm med vagtaftale kan sikre dig bedre, fordi du får et professionelt vagtfirma til at rykke ud ved alarmer. Det er selvfølgelig en opvejning du skal gøre dig inden du køber.


ANNONCE:

Billig alarm til villaer

Vi har samlet en række priseksempler på billige alarmer uden abonnement. Priserne er i forskellige klasser, så du nemt kan finde den billigste eller den som passer dit budget.

Lille alarmsystem til villa

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Homeshop.dk 1.184,00 1.233,00 Køb her
Miraca 1.595,00 1.595,00 Køb her
Proshop.dk 1.649,00 1.649,00 Køb her
 

Stort alarmsystem til villa

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Miraca 3.155,00 3.155,00 Køb her
Homeshop.dk 4.495,50 4.495,50 Køb her
 

Alarmsystem med kamera

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Homeshop.dk 4.495,50 1.233,00 Køb her
Proshop.dk 2.389,00 2.389,00 Køb her
Miraca 3.665,00 3.665,00 Køb her
 

Ikke gør det selv mand?

Er du ikke gør-det-selv manden eller kvinden, og har brug for hjælp af en alarminstallatør så har vi gjort det nemt for dig her >>.

Dit behov har stor betydning for prisen på din alarm. Bor du i en villa, vil der være flere indbrudsmuligheder. Du skal derfor overveje i hvilke og hvor mange rum du vil have rumsensorer i, samt hvilke vinduer du vil have vinduessensorer i.

Tip
Som udgangspunkt bør du have en rumsensor i alle de rum hvor der er en mulig indgang for tyven, samt en vinduessensor på alle de vinduer og døre som kan åbnes.

Hvis du bor i en lejlighed, har prisen indflydelse på hvilken etage du bor på. Jo højere oppe du bor, des færre indgange er der typisk, og jo billigere kan du gøre din alarm. Bor du f.eks. på 3. sal, vil der som udgangspunkt kun være behov for en sensor ved din hoveddør samt din bagdør hvis du har sådan en. Bor du i en stuelejlighed, skal du kigge på det med samme øjne som en villa, dvs. vurdere alle indgangsmuligheder. Se mere om alarmer i lejligheder her.

Endelig så har installationen af alarmen også betydning for prisen. Langt de fleste alarmer du kan købe på nettet er trådløse alarmer. Når du vælger en trådløs alarm er der selvsagt ikke behov for at trække kabler – hvilket kan være dyr fornøjelse.

De trådløse alarmer er derfor også meget nemmere at sætte op selv, og du vil derfor kunne finde et billigt alarmsystem helt ned til 1500 kr.

Vi har kigget nærmere på vejledningerne fra to af de førende, nemlig Miraca og sikkerthjem.dk. Begges vejledninger er på dansk, skrevet i et forståeligt sprog som er meget nemme at følge. På Trustpilot kan du også læse af anmeldelserne på netop Miraca og sikkerthjem.dk, at systemerne er nemme og sætte op og at gode råd ikke behøver at være dyre. Du behøver altså ikke være den store gør-det-selv mand for at opsætte alarmer fra disse leverandører.

Vi anbefaler disse alarmer