Der findes desværre ikke en rigtig god online løsning til at sammenligne priser og finde en billig forsikring. Forsikringsbranchen har ellers udviklet deres egen løsning, men den opfylder ikke helt formålet. Den kan nemlig ikke tage højde for de samlerabatter du kan opnå ved at lægge flere eller alle dine forsikringer ved samme selskab.

Så hvis du vil have en billigere forsikring er du altså nød til at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber, og selv sammenligne dem.

ANNONCE:

Få en billig forsikring online

Vi har gjort det nemt for dig at indhente priser på forsikringer online. Du skal blot udfylde én enkelt formular. Vores samarbejdspartner sender formularen videre til op til tre forsikringsselskaber, som du i øvrigt selv vælger i formularen.

Få 3 gratis tilbud

Tilbudene er gratis og uforpligtende.

Pris på forsikring fra forskellige forsikringsselskaber

Få en billig forsikring

Hvis du gerne vil have en billig forsikring bør du ikke nøjes med et tilbud fra ét forsikringsselskab. Sørg for at indhent flere og sammenlign priser og police.

Når du skal indhente og sammenligne forsikringspriser er det selvfølgelig vigtigt at de får de samme informationer så grundlaget for priserne er ens. Find først ud af hvilke forsikringer du har i dag. De typiske forsikringer er indboforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring  og bilforsikring. Husk at har din familie to biler, så skal I også have to bilforsikringer.

Herefter skal du sørge for at sætte værdi på det du skal have forsikret. Til din indbo forsikring skal du lave en beregning af din forsikringssum – altså det den sum du vil have dækket hvis uheldet er ude.

Til husforsikringen skal du bl.a. oplyse hvornår din bolig er opført samt din boligs bruttoareal. Hvis ikke du kan huske disse, finder du dem på din BBR meddelelse.

For næsten alle forsikringer skal du tage stilling til selvrisiko. Selvrisikoen er det du selv skal betale hvis uheldet er ude. Får du f.eks. en skade for 10.000 kr. og har en selvrisiko på 3.000 – så får du dækket 7.000  af forsikringen. Jo lavere din selvrisiko er des dyrere bliver din forsikring.

Vælger du en høj selvrisiko får du omvendt en billigere forsikring. Dog må den selvfølgelig ikke være så høj, at du ikke har råd til at betale den, den dag du har behov for det. Du kan evt. overveje at oprette en opsparingskonto, som du kan bruge til at dække selvrisikoen.

Hvis du vælger at ringe til forskellige forsikringsselskaber, så sørg for at have alle de førnævnte ting parat. Du skal bare være opmærksom på at mange af forsikringsselskaberne vil forsøge at mødes med dig i stedet. Det er der som sådan ikke noget i vejen for andet end det er tidskrævende.

Endnu smartere er det dog at indhente forsikringspriser online. Vi tilbyder i samarbejde med en ekstern partner, muligheden for at du kan indhente priser fra op til tre forsikringsselskaber. Du skal blot udfylde en formular – som bliver sendt til alle tre forsikringsselskaber.

Formularen finder du her.

Har du taget stilling til de førnævnte ting, vil det ikke tage dig mere end 5 minutter at indhente tre forsikringstilbud, som i sidste ende giver dig en billig forsikring.