Vidste du at langt de fleste forsikringer stiger hvert år? Det gør de! Og det giver dig et lavere rådighedsbeløb per måned. Men er du lidt smart, så kan du sagtens få billige forsikringer uden du ender som underforsikret.

Læs med her, hvordan du sparer penge på dine forsikringer.

Samlerabatter giver største besparelse

Få billigere forsikringer

Du kan få billigere forsikringer som dækker både familie og hus hvis du samler forsikringerne hos et selskab.

Hvis du konsekvent er gået efter den billigste forsikring hos forskellige forsikringsselskaber, så skal du ikke være sikker på du rent faktisk at opnået den største besparelse. Den opnår du nemlig hvis du samler dine alle dine forsikringer hos ét forsikringsselskab. Dvs. både bilforsikringen, husforsikringen, indboforsikringen, hundeforsikringen og hvad du ellers har samlet sammen gennem tiden.

Sådan får du samlerabat og får billigere forsikringer

Du kan selvfølgelig tage fat i de forsikringsselskaber du bruger i dag og bede om en samlet pris på dine forsikringer. Disse tilbud kan du oftest bestille online direkte via forsikringsselskabets hjemmeside. Her skal du nok beregne at bruge hvert fald et kvarter til tyve minutter på hvert selskab. Skal du indhente bare tre tilbud, så skal du bruge i hvert fald en time.

ANNONCE:

Forsikringspriser det på den halve tid!

Via et samarbejde vi har lavet med en virksomhed hvor du kan indhente tilbud fra tre forskellige forsikringsselskaber, på én gang. Du kan altså klare det på den halve tid.

Find dine nuværende forsikringspapirer frem og klik så på knappen herunder.

Få 3 gratis tilbud

Tilbudene er gratis og uforpligtende.

Svære er det faktisk ikke og hvis du i dag har spredt dine forsikringer hos forskellige selskskaber, vil du garanteret opnå en stor besparelse og få flere penge mellem hænderne.

Forsikringsgodkendte alarmer nedsætter også prisen på forsikring

Billigere forsikring med vagtselskab

Hvis du har at vagtselskab som reagerer på din tyverialarm, kan du få en billigere forsikring hos langt de fleste selskaber.

Hos flere forsikringsselskaber er det muligt at få en billigere indboforsikring, hvis du har installeret en forsikringsgodkendt tyverialarm.

Har du installeret en alarm som ikke er forbundet til alarm central eller vagtselskab, så kan du typisk spare mellem 5-8% på din forsikringspræmie.

Men du kan faktisk spare endnu mere hvis din alarm er koblet til en alarm central. Her viser vores stikprøver at du kan spare op i mod 13% på din forsikringspræmie. Dvs. betaler du 2.500 om året for din indbo forsikring kan du altså spare ca. 325 kr. hvis du får en tyverialarm.

Selvfølgelig er der nogle omkostninger forbundet med alarmen – den skal købes og måske installeres, men når den er installeret har den også en forebyggende effekt og du og din familie kan føle jer mere trygge i jeres hjem.