Penge - De dyre forsikringer

DR Magasinet Penge – De dyre forsikringer – handlede om hvor svært det var at gennemskue priserne på ens forskringer.

Forbrugerprogrammet Penge tog i sidste uge temaet De dyre forsikringer op. Her fortalte de at selvom de fleste danskere bruger tusindvis af kroner på forsikringer hvert år, er det de færreste som rent faktisk skifter forsikringsselskab eller undersøger om det kan gøres billigere.

I programmet forsøgte en familie på fire at bruge forsikringsguiden.dk til at finde den billigste forsikring.  Forsikringsguiden.dk er udviklet af brancheorganisationen Forsikring & Pension og forbrugerrådet, og burde derfor gøre det nemt at finde en billig forsikring.

Ved første øjekast ser det også ud til at guiden giver et godt overblik. Men de gode tilbud som guiden viser, er betinget af samlerabatter. Samlerabatter opnår du ved at samle flere af dine forsikringer, f.eks. indboforsikring, bilforsikring og husforsikring ved samme selskab. Desværre kan forsikringsguiden.dk ikke lave et tilbud på tværs af selskaberne hvor alle dine forsikringer indgår. Derfor mister du hurtigt overblikket.

Derfor skal du indhente tilbud på forsikringer

Hvis du og din familie har gjort som mange andre familier, så har I indkøbet forsikringer løbende I takt med jeres behov er steget.

Da I flyttede sammen som kærester, beholdte I blot en af jeres indboforsikringer. Sidenhen er der kommet en bilforsikring til. I har måske også fået et par børn som har hævet jeres forsikringssummer, og så fik I lige en bil mere. På jeres rejse syd på bestille I også en rejseforsikring og i forbindelse med din bedre halvdels jobskifte medfulgte der sammen med lønstigningen også en sundhedsforsikring.

Der er ikke noget at sige til hvis I har mistet overblikket. Selvom I måske har mange af jeres forsikringer ved samme selskab er du så sikker på at I får den rigtige samlerabat og de rigtige priser?

Hvis du i stedet indhenter et samlet tilbud på alle jeres forsikringer fra forskellige selskaber, så vil du hurtigt se at du kan spare mange penge. Man familier kan spare mange tusinder kroner hvert år.

Overvej også hvor står selvrisiko I har mulighed for at betale hvis uheldet en dag er ude. Jo højere selvrisiko des lavere bliver jeres forsikringspræmie.

ANNONCE:

Få 3 tilbud på forsikringer

Slut med de dyre forsikringer. Her på Dit-indbo.dk har vi nemlig indgået et samarbejde med en virksomhed som hurtigt sætter dig i forbindelse med op til tre forsikringsselskaber.

Få 3 tilbud på forsikringer

Sørg for at have relevante informationer som forsikringssum og eventuel skadeshistorik ved hånden når du skal udfylde formularen.