Elektronisk Lås På Vinduesgreb

SecuYou er en elektronisk lås som monteres på vinduesgrebet, så det bliver sværere at bryde ind af samt svære at bruge som flugtvej.

Selvom døre og vinduer er lukket i dit hjem, er de for indbrudstyve relative nemme at komme ind af.

Ruden kan f.eks. smadres hvorefter indbrudstyven stikker hånden ind og åbner vinduet.  Eller også underborer han vindueskarmen og ved hjælp af ståltråd kan vinduesgrebet åbnes.

Men hvis du får lås på dine vinduer og terrassedøre besværliggør du tyvens indgangsmuligheder, men lige så vigtigt også tyvens flugtmuligheder.

Låsbare vinduesgreb er ikke ualmindelige på nyere vinduer, men du skal blot huske selv at få låst af inden du går.  Det kan heldigvis gøres meget nemmere.

Med systemet SecuYou kan du med enkelt klik kunne låse dine terrassedøre og vinduer i huset.

Lås vinduer og terrassedøre med ét klik

SecuYou har via trådløs teknologi lavet et system der kan låse vinduer og terrassedøre i dit hjem via en fjernbetjening. Du monterer blot en lås uden på det allerede eksisterende greb og herefter kan du via en fjernbetjening aflåse vinduet eller døren.

Hvis du forlader dit hjem og du har glemt at lukke en dør eller et vindue, vil systemet advare dig.

På SecuYou.dk kan du få et startkit til ca. 1.000 kr. og efterfølgende låse koster ca. 800 kr. Det er selvfølgelig noget mere end almindelige låsbare vinduesgreb, men systemet har en række andre fordele

  • Du ikke gemme nøgler
  • Du låser blot dit hjem med et klik
  • Systemet advarer dig hvis du glemmer at låse

Det er vores anbefaling at du starter med at sikre dine terrassedøre med en elektronisk lås. Terrassedøren er nemlig både en nem indgang, men ligeså meget den perfekte flugtvej for tyven. Besværliggøre du tyvens flugtvej, reducerer du risikoen for indbrud betydeligt.

Se her videoen her hvor smart det er:

Med SecuYou systemet har du også mulighed for at lave hjemmelås. Dvs. du kan låse dit hjem når du er hjemme.

Læs mere om SecuYou her.