Hoteller og virksomheder har i mange år benyttet sig af elektroniske låse, men nu er teknologien kommet ned i en prisklasse hvor den private forbruger kan være med.

Vi har kigget på elektroniske låse til sikring af hoveddøren.

Ruko Yale Doorman

Yale Doorman - et super fleksibelt elektronisk låsesystem.

Yale Doorman – et super fleksibelt elektronisk låsesystem til sikring af hoveddøren.

Det svenske sikkerhedsfirma ASSA ABLOY har udviklet det elektroniske låsesystem Yale Doorman som er ideelt til den moderne familie.

Systemet kan installeres i døre hvor der i dag sidder en låsekasse efter normal dansk standard.

Du kan låse døren på tre måder enten ved en nølgebrik, en kode eller en fjernbetjening. Du kan indstille din Yale Doorman så den automatisk låser døren efter et antal sekunder.

Nøglebrikken – en elektronisk nøgle

Som standard medfølger der tre nøglebrikker. Nølgebrikken låser døren op ved at holde den hen over låsen. Du skal altså ikke stikke nøglen ind i låsen for at låse op, hvilket er praktisk når du har hænderne fulde.

Hvis du har prøvet at smide en nøgle væk har du sikkert også oplevet at det var ubehageligt ikke at vide om den er faldet i de forkert hænder. Du har måske overvejet  at udskifte alle dine låse. Skulle du miste et nøglekort, vil dette ikke udgør et sikkerhedsproblem. Du kan nemlig nemt slette en nølgebrik fra systemet og udskifte den med en ny nøglebrik.

Lås hoveddøren op med en kode

Elektronisk låsesystem fra Yale

Til venstre ses den uvendige elektroniske lås og til højre den indvendige lås.

Har du eller dine børn glemt deres nøglebrik, kan I låse døren op med en selvvalgt kode. Du kan også bruge koden hvis du ikke vil have din nøglebrik med. F.eks. hvis du skal i haven eller hvis du skal ud og motionere.

Du kan også lave en midlertidig døgnkode som du kan give til håndværkere eller andre som har brug for at få adgang til din bolig. Det er altså slut med at give nøgler til folk du ikke kender. Den midlertidige kode sletter sig selv efter 24 timer.

Koden, uanset om det er den faste eller den midlertidige døgnkode, kan bestå af 6-12 ciffer.

Fjernbetjening som ekstratilbehør

Du kan også købe en fjernbetjening som ekstra tilbehør som giver dig mulighed for at låse op på afstand.

Se præsentationsvideoen om Yale Doorman herunder.

Find mere info om Yale Doorman her.

Før du køber Yale Doorman

yale-doorman-installationInden du køber denne elektroniske lås, skal du lige tjekke at den passer til de huller der allerede er lavet i din dør

  • Det er vigtigt at din lås er en modullås.
  • Den skal have en oval låsecylinder.
  • Dørgrebet skal være placeret under låsecylinder.
  • Stolpen skal være 225 mm høj.

Når du har tjekket disse ting kan du trygt købe Yale Doorman. Vejledende pris er normalt 3.089 kr, men vi har fundet en webshop som sælger den for 2.780,-.