Analog kamera overvågning

Analog kameraer er de mest anvendte til TV overvågning. De er stabile, billige og har en ganske udemærket kvalitet.

Mange opfatter måske det analog videokamera som gammeldags, og det er også rigtigt at teknologien bag et analogkamera er af ældre dato. Men ikke desto mindre produceres og sælges de stadig i stor stil, og nye analog modeller kommer til hvert år.

En af fordelene ved analogkameraer er at de er langt billigere at producere og derfor også det billigste overvågningskamera.

Mange tror fejlagtigt at analog kameraer optager på gammeldags videobånd. Det gør de måske nogle steder, men på ny installationer vil man optage det analog signal til en harddiskoptager.

De analog optagelser fylder meget mindre på harddisken en f.eks. HD optagelser. Så hvis du har behov for at gemme overvågningshistorikken længe, så skal bør du vælge et analog overvågningskamera.

Kvaliteten af videoovervågningen fra analog kamera er rigtig god og du vil ikke have problemer med at genkende ansigter.  Har du behov for at zoome ind for at se fine detaljer, som tekst på et papir, hvad der tastes på en mobil telefon eller andet tilsvarende, så begynder det analog kamera at komme til kort, og du skal begynde at overveje et digitalt HD kamera.