Hvis du skal til at vælge en ny forsikring, eller hvis du overvejer at justere i din nuværende forsikring, så kan det være ganske fristende at åbne op for din computer og søge efter forsikringspriser online. Desværre er mange af de priser, du finder, uigennemsigtige og gemmer på skjulte detaljer.

Selvom mange forsikringsselskaber giver dig mulighed for at beregne dine forsikringspriser online, så tager de oftest ikke højde for alle medvirkende faktorer. Dermed vil din angivne pris typisk være misvisende i sidste ende, og du ender måske med at skulle betale meget mere, når alle detaljer er på plads.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvorfor du ikke kan regne med den pris, som forsikringsselskaberne giver dig online. Vi kommer også lidt omkring NEXT Forsikring, som pt. er de eneste på det danske marked, der kan tilbyde en komplet beregning af din forsikringspris online med det samme.

ANNONCE:

Find billigere forsikringspriser online

Hos vores samarbejdspartner kan du indhente forsikringspriser fra op til tre forskellige forsikringsselskaber. Det er meget nemt. Du udfylder blot én formular som alle selskaberne får.

Få 3 gratis tilbud

Tilbudene er gratis og uforpligtende.

Markedet er dækket af tæt tåge

Find forsikringspriser online

Du kan få forsikringspriser online ved at bruge “Få 3 tilbudstjenesterne”.

Hvis du ikke har de rigtige forudsætninger, så vil det være svært at gennemskue markedet og dets forskellige tilbud og priser. Som det også fremgår af denne guide, fastslår en undersøgelse udfærdiget af forbrugerrådet TÆNK, at der kan være op til 40% prisforskel på en ulykkesforsikring mellem de dyre og de billige forsikringsselskaber.

Forsikringsguiden.dk tilbyder sammenligning af priser på bl.a. bil-, hus-, indbo-, og ulykkesforsikringer. Du skal indtaste diverse nødvendige oplysninger om det, du ønsker at forsikre, hvorefter du kan se en prissammenligning fra forskellige forsikringsselskaber.

Problemet med Forsikringsguiden.dk, og mange andre lignende sider, er dog, at der ikke bliver taget højde for eventuelle samlerabatter.

En samlerabat er en udbredt rabatordning, som tilbydes af de fleste forsikringsselskaber. Den sørger for, at du kan spare en rimelig portion penge, hvis du samler alle dine forsikringer hos det samme selskab. Det er imidlertid problematisk, hvis du søger efter en beregner af din forsikringspris, og denne beregner netop ikke tager højde for samlerabatter – eller mangel på samme.

Få en pris omgående med NEXT Forsikring

Der findes heldigvis en mulighed for at beregne din nøjagtige forsikringspris online. Dette kan du gøre hos NEXT Forsikring, som pt. er det eneste danske forsikringsselskab, der tilbyder beregning af forsikring og giver dig en pris omgående.

NEXT tilbyder en lang række forskellige forsikringer, så hvis du overvejer at gøre brug af en samlerabat, så er det intet problem at finde langt de fleste typer af forsikringer hos dem. De tilbyder bl.a. bilforsikring, husforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring, hundeforsikring, samt diverse mindre forsikringer, som falder ind under de enkelte kategorier.

Forhåbentligt følger mange af de andre selskaber trop snarest, men som tingene ser ud nu, så giver NEXT den mest præcise og kontante beregning af din forsikringspris, hvor der er taget højde for diverse faktorer.

På den måde kan du få en forsikringspris online, uden at skulle bekymre dig om eventuelle overraskelser og uigennemsigtigheder, og uden at skulle vente lang tid på svaret.