Den nye HouseGuard Pro alarm er en nøje udviklet, fremtidssikret tyverialarm med rigtig mange nyttige funktioner. Alarmsystemet har først og fremmest en meget enkel brugerflade, som gør det nemt at gå til for alle.

HouseGuard Pro Alarm

Sådan ser kontrolpanelet på HouseGuard Pro alarmen ud.

Du kan indstille din HouseGuard Pro alarm via brugerfladen på selve alarmpanelet, eller du kan tilgå det indbyggede webmodul via en IP-adresse, som gives gennem din router. Herfra kan du dels styre alarmsystemets mange funktioner, og dels kan du redigere og ændre i dine nuværende indstiller eller opsætte helt nye sammensætninger af funktioner.

HouseGuard Pro alarmen giver mulighed for direkte rapportering til dig via GSM eller IP, hvilket betyder, at du bl.a. kan modtage Sms’er, billeder og e-mails, hvis der er aktivitet omkring alarmen, de trådløse bevægelsessensorer, kameraer eller andet tilbehør.

Kigger man lidt på forskellene mellem HouseGuard SmartGSM alarmen og denne HouseGuard Pro alarm, så vil en af de væsentligste og vigtigste forskelle være, at Pro alarmen ikke blot er udstyret med GSM-system, men også med IP-baseret webpanel. Dette giver langt flere muligheder, hvad angår indstilling af alarmsystemet samt rapportering ved aktivitet, da disse ting kan styres og foregå via internettet.

Derudover er der også den væsentlige forskel, at HouseGuard Pro alarmsystemet giver mulighed for tilknytning af hele 40 trådløse enheder, hvorimod det kun er muligt at tilknytte 30 enheder til SmartGSM-systemet.

ANNONCE:

Find HouseGuard Pro+ alarm her

Du vælger selv om du selv vil samle din HouseGuard Pro+ alarm fra bunden eller om du vil bygge videre på en startpakken. Uanset hvad kan du altid tilkoble flere sensorere.

[table “8” not found /]

Alarm med kamera via PIR-fotosensorer

Fotolarm med PIR fotosensor og alarm med kamera.

Denne PIR fotosensor tager billeder når alarmen går. Smart ekstratilbehør til HouseGuard Pro alarmen.

Du har mulighed for at tilknytte forskellige fotosensorer til alarmsystemet, som sørger for at tage billeder af eventuelle uvedkommende gæster. Du kan få to primære fotosensorer til HouseGuard Pro alarmsystemet; henholdsvis deres PIR-fotosensor og deres Dyrimun PIR-fotosensor.

Begge sensorer er udstyret med PIR-funktion, som dækker 10m frem og i en 120 graders vinkel. Derudover kan begge kameraer se med en 60 graders vinkel, hvilket giver optimale muligheder for at fange vedkommende på billederne. Begge kameraer er endvidere udstyret med blitz, således at de kan tage klare og tydelige billeder i mørke.

HouseGuard Dyrimun PIR-fotosensoren er dyreimmun op til 27 kg, hvilket betyder, at den kan opsættes og installeres i dele af bygningen, hvor mindre husdyr går forbi, uden at dette påvirker fotosensoren.

Tilknytning af røgalarm

Med muligheden for at tilknytte de 40 eksterne, trådløse enheder, så åbnes der virkelig op for mange vigtige og effektive enheder, der alle hjælper til at sikre bygningen. Udover fotosensorerne har du nemlig også mulighed for at tilknytte den populære HouseGuard røgalarm.

Røgalarmen er fuldt integreret med kontrolpanelet, med hvilket den kommunikerer trådløst på helt op til 100 meters afstand. Når røgalarmens sensorer opfanger røg, så aktiverer den op til flere adskillige sirener.

Først og fremmest begynder røgalarmen selv at hyle, og derudover går kontrolpanelets sirene også i gang. Du har tilmed mulighed for at tilkoble flere eksterne sirener i tilfælde af røg eller brand.

Den trådløse HouseGuard røgalarm er optisk, hvilket betyder, at den ser røgen, mens den stadig er kold. På den måde kan en optisk røgalarm opfange en glødebrand relativt tidligt, hvorimod en ionisk røgalarm først detekterer branden, når den kan føle varmen.

Alternativt kan du opsætte en Jacob Jensen røgalarm.