Den nye SmartGSM HouseGuard alarm er en af de bedste tyverialarmer på det danske private marked. Den er en opgradering af den meget populære HouseGuard Basis og både teknik og design har fået et løft.

Sikkert hjem med stabilt alarmsystem

HouseGuard SmartGSM har et indbygget GSM modul så den sende SMS eller lave telefonopkald når alarmen går.

Selve kontrolpanelet tilsluttes el-nettet, men den har også et backup batteri som virker i op til 24 timer hvis strømmen går. Og skulle det ske vil du få en besked om det.

HouseGuard SmartGSM anvender frevkens 868 mhz til at kommunikere med de enkelte sensorere. Det er en mere professionel alarmfrekvens end tidligere og den giver en længere rækkevidde.

ANNONCE:

Køb HouseGuard tyverialarm her

Du vælger selv om du selv vil samle din HouseGuard alarm fra bunden eller om du vil bygge videre på en villapakken. Uanset hvad kan du altid tilkoble flere sensorere.

[table “7” not found /]

Alarm med anti-sabotage og anti-jamming

HouseGuard alarmDer findes flere måder man kan sabotere en alarm på, men HouseGuard har tænkt på det meste. Først og fremmest er monteringsbeslaget sabotageovervåget. Det betyder at hvis kontrolpanelet tages ned fra væggen, så vil sabotage alarmen gå og du vil modtage en besked.

Jamming er en anden kendt alarmsabotage. Kort fortalt betyder det at man sender forstyrende signaler til alarmen og den dermed ikke kan kommunikere med sensorene. HouseGuard SmartGSM har indbygget anti-jamming funktion. Den vil detekterer hvis der sendes forstyrrelser i mere end 30 sekunder og alarmere hvis det er tilfældet.

Brugervenlig tyverialarm

HouseGuard alarm har en brugervenlig dansk menu. Du kan installere op til 30 enheder som du selv kan navngive.

Både almindelige og dyreimune bevægelsesensore

De nye bevægelsessensorere til HouseGuard alarmen har ligeledes fået et lidt rundere design og batterilevetiden er blevet forlænget.

Bevægelsessensorerne fås både som almindelige samt som dyreimune. Det betyder at du kan indstille hvor følsomme de skal være, således at husdyr som hunde og katte ikke sætter alarmen igang.

Se en fuld præsentation af HouseGuard SmartGSM alarm her.

 

Vil du have endnu flere udvidelsesmuligheder så skal du vælge HouseGuard Pro.