Du vil gerne sikre dit hjem med en god tyverialarm, men er i tvivl om hvad det koster? Prisen afhænger af om du er en gør-det-selv mand eller om du ønsker at få en professionel alarm installatør til at opsætte den.

ANNONCE:

Få 3 tilbud på tyverialarmer fra en alarminstallatør

Måske er du ikke en gør-det-selv mand eller måske mangler du tiden eller lysten til selv at installere en alarm.

Dit-indbo.dk har indgået et samarbejde med Tjenestetorvet som nemt og hurtigt sætter dig i forbindelse med op til tre alarminstallatører.

Få 3 tilbud på tyverialarmer

Klik på knappen og udfylder blot en simpel kontakt formular. Så får du tre gratis tilbud på tyverialamer.

Hvorfor bruge en alarminstallatør?

Privat er der ingen forsikringsmæssig fordel ved at bruge en autoriseret og certificeret alarminstallatør. Men har du virksomhed, så skal alarminstallatøren være certificeret ellers kan alarmen ikke godkendes af dit forsikringsselskab.

Lige som alle andre former for håndværk, så kræver det nogle færdigheder at installere en alarm. Og har du ikke mod på at købe gør-det-selv løsningerne på nettet eller for den sags skyld bakse med at installere alarmen, så er det helt oplagt at gøre brug af en professionel alarminstallatør.

Endelig så har du også det rådgivende element. Alarminstallatøren kan ved at se på din bolig, meget nemmere rådgive dig til at vælge den rigtige tekniske løsning end hvad du som lægmand kan finde på nettet.

Billige private tyverialarmer til gør-det-selv folket

Billig tyverialarm

Du kan få en billig tyverialarm privat, hvis du selv kan finde ud af at installere den.

Er du en gør-det-selv mand der er vant til at samle møbler, opsætte lamper og bruge en boremaskine, så kan du også sagtens sætte en gør-det-selv tyverialarm op.  De fleste gør-det-selv alarmer er trådløse hvilket gør dem nemme at installere.

>> Se vores tilbud på alarmer uden abonnement <<

Der er ikke noget abonnement med til gør-det-selv løsningerne. Det er en engangsomkostning og derfor den billigste løsning.