Formålet med Dit-indbo.dk er at hjælpe dig og din familie med at passe bedst muligt på jeres indbo. Det værende sig både i forhold til tyverisikring samt hvordan I forsikrer jer bedst muligt.

Alle artikler her på siden er vejledende. Sørg i sidste ende altid for at få rådgivning fra leverandøren, hvad enten det er et forsikringsselskab, end håndværker eller en producent.

Personen bag

Lars Skjoldby

Redaktør og webmaster på dit-indbo.dk

Mit navn er Lars Skjoldby. Til daglig arbejder jeg med markedsføring på internettet og driver også hjemmesiden boremaskinen.dk.

Jeg har lavet siden her for at vise danskerne at der findes mange sikringsløsninger til private hjem.

Jeg fik interesse for området efter en god kammerat havde haft indbrud i hans hus for tredje gang. Under det første indbrud var tyvene blevet forstyrret af at min kammerat kom hjem. I det øjeblik han kom ind, stak tyvene af ud af terrassedøren. Han havde hans børn med og da han ikke ville gøre dem utrygge, lod ham tyvene løbe. Nogle måneder efter kom de tilbage og “fuldførte” jobbet og der blev stjålet designermøbler og elektronik. Efter dette indbrud fik han installeret et alarmsystem og det holdte tyvene væk for en stund.

Men ca. et år efter var den gal igen. Indbrudstyvene havde holdt på lur ved hans hus, og da alle i familien havde forladt det, tog indbrudstyvene fat. De forsøgte at komme ind af et vindue fra haven, hvor han i øvrigt havde fået installeret vinduessikring. Efter at have ødelagt hele murværket under vinduet, lykkedes det tyvene at komme ind, hvorpå alarmen gik i gang. Det tog dem under 10 minutter og så var huset igen rippet for designermøbler.

Jeg synes det er forkasteligt at man ikke kan have sine ting i fred og at familier føler sig utrygge i deres eget hjem. Det er baggrunden for jeg har lavet denne uvildige guide til familier som vil sikre sig enten stort eller småt.

Juridisk ejer

Skjoldby & Co ApS
Ringstedvej 2, 1. sal
4000 Roskilde
Cvr.: 29604878
kontakt@dit-indbo.dk

Annoncering

For mere info om annoncering se her.