Operation Mærkning klistermærke til vinduer og døre

Dette klistermærke sætter du i vinduet for at vise at du har mærket dine ejendele.

Du vi gerne sikre dig mod indbrud og tyveri, men du vil også helst undgå for høje investeringer i sikkerhedsløsninger. Hvis du kan nikke genkendende til det, så er Operation Mærkning helt sikkert en løsning for dig.

Operation Mærkning er et gratis tilbud som er udviklet af Det Kriminalpræventive Råd og det går ud på at du mærker dine ejendele på en måde, så de bliver værdiløse for indbrudstyven. Du skal selvfølgelig ikke mærke dine ejendele så de taber værdi for dig, men jo tydeligere mærkningen er jo mindre værdi har de for en indbrudstyv.

På langt de fleste lokale politistationer kan du låne et Operation Mærknings kit hvor i der findes udstyr til at skrive, indgravere eller ridse din mærkning. Hvad du skriver eller indgraverer på din ejendel er helt op til dig, men det kan f.eks. være dit navn eller telefonnummer.

I startkittet medfølger klistermærker til ordningen “Operation Mærkning” som sættes i døre, indgange og vinduer. Når tyven ser dem vil det have en præventiv virkning. Du får også  “Tyverisikring” mærkater med, som du kan sætte på dine ejendele, så man kan se at du har tyveri sikret dem.

Tag kontakt til dit lokale politi for at få mere at vide hvor du kan hente et “Operation Mærkning” sæt.

Tyverisikiring mærkat

Mærkatet Tyverisikring sætter du på de ejendele du har mærket.

 

Med til sikring af dit indbo, hører også generel sikring af dine indgange. Det kan f.eks. være indbrudssikring af dine vinduer og døre, installation af tyverialarm eller opsætning af videoovervågning omkring dine indgange.

Alt i alt handler det om at du gør det så svært for tyven at komme ind og ud uopdaget.