Der god grund til at installere privatalarm, hvis du vil undgå indbrud i din bolig. For ifølge stopindbrud.dk udvælger indbrudstyve typisk de boliger hvor i der ikke er et alarmanlæg. Og med en vagtaftale vil du opnå yderligere sikkerhed.

Privatalarm med vagtaftale

Har du en privatalarm med vagtaftale er du sikker på der kommer professionelle vagter ud, hvis din alarmen går. Det skaber både tryghed og sikkerhed for dig.

Du kan forebygge indbrud nok så meget, men når alt kommer til alt er det tyvenes risikovillighed der i sidste ende afgør, om dit hus er værd at begå indbrud i. Har du installeret tyverialarm, er den med til at gøre arbejdsbetingelserne for indbrudstyven svære og øge risikoen.

Dels er der det stressende element fra alarmens sirene, som også nedsætter en af tyvens vigtige sanser: Hørelsen.

Når indbrudstyven ikke kan høre om der kommer nogen vil det selvfølgelig øge hans risiko for at blive opdaget og fanget.

Derudover er der den tidsmæssige faktor. Indbrudstyven har i forvejen ikke meget tid til at begå indbruddet. For ham skal det helst være hurtigt ind og hurtigt ud. Når alarmen er gået ved han at tiden er  knap.

ANNONCE:

Få tilbud på privat alarm til boligen

Kunne du tænke dig at få en pris på en privat alarm – installeret og opsat af et professionelt alarmfirma? Klik på knappen herunder og udfyld formularen.

Få op til 3 tilbud

Tyverialarm med vagtcentral og vagtservice

Du kan sagtens få en tyverialarm uden abonnement. Her vil det være dig selv eller måske en nabo som modtager alarmen f.eks. på SMS eller via et automatisk telefonopkald. Hvad der herefter skal ske, afhænger af de procedurer og planer du har lagt. Måske er det dig selv der skal tage hjem? Måske er det naboen?

Er din alarm koblet op til en vagtcentral, skal du ikke selv tage stilling til alarmen. Her vil du trygt kunne overlade det til alarmselskabet som vil sende professionelle vagter ud til indbruddet.

Du behøver altså ikke tænkte over, hvad nu hvis indbrudstyven stadig er i huset. Hvordan skal jeg håndtere smadrede vinduer eller ødelagte døre. Alt det vil alarmselskabetet i et eller andet omfang tage sig af.

Nogle af de store udbydere af vagtaftaler er f.eks. Falck, G4S, Dansikring Direct. Derudover findes der også mindre og ofte lokale udbydere af vagtservices. De tilbyder hver i sær forskellige service.

 

Privatalarm og vagtaftale fra Falck

Når en vagt fra Falck udsendes, sørger han dels for at undersøge om indbrudstyvene stadig er i huset. Han sørger også for afdækning, dvs. er der smadret en rude sørger han for at dække den af.

Når vagten er kommet ud til din bolig bliver han minimum en halv time for at afsikre boligen, eller til enden dig selv, eller en af dine kontaktpersoner kan tage over. Har du behov for det, kan vagterne også blive længere mod merbetaling.

På den måde er du sikker på at tyvene ikke kommer tilbage og genoptager deres indbrud.

Hos Falck bestemmer du selv om du vil have vagtudrykning inkluderet i dit abonnement eller om du vil betale pr. vagtudrykning. De har to aftaler: Basis og Plus.

Basis koster fra 230 kr. om måneden og vagtudryking vil koste dig 750, og Plus koster fra 333 kr. om måneden og her er vagtudrykning inklusivt.

Er du kunde hos Tryg forsikring er der faktisk yderligere fordele at hente.

 

Tyverialarm med abonnement fra G4S

Hos G4S får du også en tyverialarm med abonnement. Abonnementet sikre dig at tyverialarmen virker og at den overvåges 24 timer i døgnet af G4S’ alarmcentral.

G4S har tre abonnementer: Forbrug, Reaktion og Total.

Forbrug er det billigste tyverialarm abonnement og koster knap 200 kr. om måneden inkluderer alt basis så som at alarmen overvåges, at der reageres på alarmer. Derudover er der også noget krisehjælp med i abonnementet. Der er ikke inkluderet reparationer på systemet og eventuel udrykning koster 950 kr.

Indhent tilbud fra alarmfirmaer

Få en pris på en privat alarm inklusiv installering.

Få 3 tilbud

Annonce

Reaktion er det næste abonnement i rækken og koster knap 250 kr. om måneden. Dette inkluderer alt basis, men også alle udrykninger som ikke er kundeforsaget. Udrykkes der på en såkaldt kundeforsaget alarm koster det 950 kr.

Total inkluderer det hele – både reelle alarmudrykninger samt kundeforsaget alarmer. Dette abonnement koster knap 300 kr. om måneden.