Få rabat på videoovervågningVi har før skrevet om  at du kan få en billigere indboforsikring hvis du installerer videoovervågning. Men installation af videoovervågning har selvfølgelig også en pris, fordi du skal investere i kameraer og måske også i en professionel montør. Men du har rent faktisk en mulighed for at opnå en god rabat på overvågningskameraer og installation.

Det handler om at involvere dine naboer i beslutningen om at installere videoovervågning. For hvad sker der hvis du har videoovervågning og din nabo ikke har? Jo, så få falder risikoen for indbrud hos dig, mens den stiger hos din nabo.

Det er din nabo nok ikke interesseret i, lige som du nok heller ikke ville være speciel glad hvis det var omvendt.

Det I skal gøre er, at gå sammen på vejen om at indkøbe videoovervågning fra den samme leverandør. Så kan I garanteret opnå nogle attraktive rabatter fordi leverandøren får mange hustande på én gang inden for et lille område, og kan dermed udnytte både hans indkøbsmuligheder samt hans arbejdsressourcer på den bedste mulige måde.

Når du skal tage snakken med dine naboer så husk at argumentere for at de kan få en billigere indbo forsikring samt de andre fordele der findes ved videoovervågning.