Hvis du køber en tyverialarm uden abonnement betyder at du ikke har nogen udgifter til hverken alarmselskaber eller vagtselskaber så snart alarmen er installeret. Derfor er det det mest almindelige alarmanlæg til private.

Så undres du måske over hvem der så får besked hvis alarmen går, men det styrer du faktisk helt selv.

Modtag alarm på SMS med en GSM tyverialarm

Tyverialarm uden abonnement

En husalarm uden abonnement er en populær måde at få et sikkert hjem. De fleste har indbygget GSM som så alarmerer dig via SMS.

Alarmanlæg i private hjem har typisk et GSM kort. Dem kender du sikkert fra mobiltelefoner. Det betyder i praksis, at din alarm kan sende dig eller en anden, en SMS hvis alarmen går. En sådan alarm kaldes i daglig tale en GSM alarm.

I nogle GSM alarmer kan du sætte en telefon kæde af kontaktpersoner op, hvor du kan prioriterer i hvilken rækkefølge kontaktpersonerne skal kontaktes. Hvis ikke den første kontaktperson reagerer, så kontakter alarmsystemet den næste i række. Der findes også alarmsystemer hvor alle kontaktpersoner kan få besked på en gang.

ANNONCE:

Billig husalarm uden abonnement

Så hvis du leder efter en billig privatalarm, bør det altså være uden abonnement. Herunder kan du få et overblik over priser og muligheder, og dermed nemt finde hvilken tyverialarm du skal vælge.

Lille alarmsystem til villa

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Homeshop.dk 1.184,00 1.233,00 Køb her
Miraca 1.595,00 1.595,00 Køb her
Proshop.dk 1.649,00 1.649,00 Køb her

Stort alarmsystem til villa

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Miraca 3.155,00 3.155,00 Køb her
Homeshop.dk 4.495,50 4.495,50 Køb her

Alarmsystem med kamera

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Homeshop.dk 4.495,50 1.233,00 Køb her
Proshop.dk 2.389,00 2.389,00 Køb her
Miraca 3.665,00 3.665,00 Køb her
(Vi oplever af og til at forhandlerne ændre i priser eller specifikationerne. Det er altid webshoppens specifikationer som er gældende. Opdager du fejl i ovenstående vil vi sætte stor pris på du kontakter os så vi kan få det rettet.)

OBS: Ovenstående alarmsystemer er særlige sammensatte villapakke-alarmer. Skal du bruge en alarm til en lejlighed så se her for at finde det rette alarmsystem.

Ikke gør det selv mand?

Er du ikke gør-det-selv manden eller kvinden, og har brug for hjælp af en alarminstallatør så har vi gjort det nemt for dig her >>.

Hvis du vil have andre end dig selv, dine venner eller naboer til at rykke ud på en alarm, kan du f.eks. tegne en aftale med et vagtselskab. Disse aftaler er typisk abonnementsbaseret og i nogle tilfælde betaler du også et vederlag ved udrykning. Når du har lavet en aftale med vagtselskabet, opsætter du deres vagt telefonnummer på din alarm i den prioritet du ønsker.

I følge Forsikring og Pension, giver nogle forsikringsselskaber rabat, hvis du installerer en tyverialarm.

Få et sikkert hjem med en trådløs tyverialarm uden abonnement

Vi har allerede været inde på kontrolpanelet som sender via trådløs mobilteknologi. Men det er ikke det eneste der gør private husalarmer trådløse. Også dør- og vindueskontakterne og bevægelsessensorer.

Derudover findes der også ekstra udstyr som røgalarmer. Forskellen mellem en almindelig røgalarm og en røgalarm der er koblet til din tyverialarm er at du kan få en alarm hvis røgalarmen går, mens du er væk fra huset.

Super simpelt for gør-det-selv manden. Du behøver nemlig ikke at trække kabler for at få et sikkert hjem og en god tyverialarm privat.

Få 3 tilbud på tyverialarmer fra en alarminstallatør

Måske er du ikke en gør-det-selv mand eller måske mangler du tiden eller lysten til selv at installere en alarm.

Dit-indbo.dk har indgået et samarbejde med Tjenestetorvet som nemt og hurtigt sætter dig i forbindelse med op til tre alarminstallatører.

Få 3 tilbud på tyverialarmer

Klik på knappen og udfylder blot en simpel kontakt formular. Så får du tre gratis tilbud på tyverialamer.

Ingen udrykning og ingen serviceaftale

Vælger du et alarmsystem uden abonnement får du altså ingen udrykning. Måske tænker du at det er overflødigt fordi vagtselskabet først kommer når tyvene er over alle bjerge. Men der kan nu alligevel være gode fordele for dig ved at tilkøbe en vagtaftale. Er du i tvivl, så har vi skrevet en artikel om tyverialarmer med inkluderet vagtaftale som giver dig et godt overblik.

Du skal også husk at et alarmsystem uden abonnement, betyder at du selv skal stå for vedligeholdelse, test af systemet samt udskiftning af batterier. Batterierne i private alarmsystemer har typiske en levetid på op til 3 år, og sørger som regel for at give lyd fra sig når det er ved at løbe tør.

Test din tyverialarm og undgå udfald

Når ikke du har vedligeholdelsesaftale, er det super vigtigt at du selv sørger for at teste din tyverialarm. Test dels af de enkelte enheder og dels kontrolpanelet minimum en gang i kvartalet, så du er sikker på det virker når der er behov for det.

Forskel på husalarm og alarm i lejligheden

Der vil typisk være et behov for tyverialarm i en villa og et andet behov i en lejlighed. Villaer har ofte flere indbrudsmuligheder og flere rum og derfor kræver villaalarmer også flere vinduessensorer samt flere rumsensorer.

I lejligheder er der nogle andre forhold som ofte giver dig nogle fordele. Bor du højere end stueetagen, vil det være meget besværligt for en indbrudstyv at komme ind gennem et vindue. Derfor indeholder en alarm til lejlighed ofte kun en sensor til hoveddøren og en enkelt rumsensor. Husk også at købe en ekstra sensor hvis du har en bagtrappe.

Bor du i en stuelejlighed, skal du se dit hjem som en villa i forhold til indbrudsmuligheder. Sørg for at få sensorer på alle indgange – døre såvel som vinduer.