Tyverialarm uden abonnement til private

Hvis du køber en tyverialarm uden abonnement betyder at du ikke har nogen udgifter til hverken alarmselskaber eller vagtselskaber så snart alarmen er installeret. Derfor er det det mest almindelige alarmanlæg til private.

Så undres du måske over hvem der så får besked hvis alarmen går, men det styrer du faktisk helt selv.

Modtag alarm på SMS med en GSM tyverialarm

Tyverialarm uden abonnement

En husalarm uden abonnement er en populær måde at få et sikkert hjem. De fleste har indbygget GSM som så alarmerer dig via SMS.

Alarmanlæg i private hjem har typisk et GSM kort. Dem kender du sikkert fra mobiltelefoner. Det betyder i praksis, at din alarm kan sende dig eller en anden, en SMS hvis alarmen går. En sådan alarm kaldes i daglig tale en GSM alarm.

I nogle GSM alarmer kan du sætte en telefon kæde af kontaktpersoner op, hvor du kan prioriterer i hvilken rækkefølge kontaktpersonerne skal kontaktes. Hvis ikke den første kontaktperson reagerer, så kontakter alarmsystemet den næste i række. Der findes også alarmsystemer hvor alle kontaktpersoner kan få besked på en gang.

Billig husalarm uden abonnement

Så hvis du leder efter en billig privatalarm, bør det altså være uden abonnement. Herunder kan du få et overblik over priser og muligheder, og dermed nemt finde hvilken tyverialarm du skal vælge.

Lille alarmsystem til villa

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Miraca 1.595,00 1.595,00 Køb her
VVS Giganten 1.599,00 1.599,00 Køb her
Coop 1.699,00 1.699,00 Køb her
Homealarm 3.995,00 3.995,00 Køb her

Stort alarmsystem til villa

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Miraca 3.155,00 3.155,00 Køb her
Homealarm 4.795,00 4.795,00 Køb her

Alarmsystem med kamera

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Miraca 3.665,00 3.665,00 Køb her
VVS Giganten 3.995,00 3.995,00 Køb her
Homealarm 6.395,00 6.395,00 Køb her
(Vi oplever af og til at forhandlerne ændre i priser eller specifikationerne. Det er altid webshoppens specifikationer som er gældende. Opdager du fejl i ovenstående vil vi sætte stor pris på du kontakter os så vi kan få det rettet.)

OBS: Ovenstående alarmsystemer er særlige sammensatte villapakke-alarmer. Skal du bruge en alarm til en lejlighed så se her for at finde det rette alarmsystem.

Ikke gør det selv mand?

Er du ikke gør-det-selv manden eller kvinden, og har brug for hjælp af en alarminstallatør så har vi gjort det nemt for dig her >>.

Hvis du vil have andre end dig selv, dine venner eller naboer til at rykke ud på en alarm, kan du f.eks. tegne en aftale med et vagtselskab. Disse aftaler er typisk abonnementsbaseret og i nogle tilfælde betaler du også et vederlag ved udrykning. Når du har lavet en aftale med vagtselskabet, opsætter du deres vagt telefonnummer på din alarm i den prioritet du ønsker.

I følge Forsikring og Pension, giver nogle forsikringsselskaber rabat, hvis du installerer en tyverialarm.

Få et sikkert hjem med en trådløs tyverialarm uden abonnement

Vi har allerede været inde på kontrolpanelet som sender via trådløs mobilteknologi. Men det er ikke det eneste der gør private husalarmer trådløse. Også dør- og vindueskontakterne og bevægelsessensorer.

Derudover findes der også ekstra udstyr som røgalarmer. Forskellen mellem en almindelig røgalarm og en røgalarm der er koblet til din tyverialarm er at du kan få en alarm hvis røgalarmen går, mens du er væk fra huset.

Super simpelt for gør-det-selv manden. Du behøver nemlig ikke at trække kabler for at få et sikkert hjem og en god tyverialarm privat.

Få 3 tilbud på tyverialarmer fra en alarminstallatør

Måske er du ikke en gør-det-selv mand eller måske mangler du tiden eller lysten til selv at installere en alarm.

Dit-indbo.dk har indgået et samarbejde med Tjenestetorvet som nemt og hurtigt sætter dig i forbindelse med op til tre alarminstallatører.

Få 3 tilbud på tyverialarmer

Klik på knappen og udfylder blot en simpel kontakt formular. Så får du tre gratis tilbud på tyverialamer.

Ingen udrykning og ingen serviceaftale

Vælger du et alarmsystem uden abonnement får du altså ingen udrykning. Måske tænker du at det er overflødigt fordi vagtselskabet først kommer når tyvene er over alle bjerge. Men der kan nu alligevel være gode fordele for dig ved at tilkøbe en vagtaftale. Er du i tvivl, så har vi skrevet en artikel om tyverialarmer med inkluderet vagtaftale som giver dig et godt overblik.

Du skal også husk at et alarmsystem uden abonnement, betyder at du selv skal stå for vedligeholdelse, test af systemet samt udskiftning af batterier. Batterierne i private alarmsystemer har typiske en levetid på op til 3 år, og sørger som regel for at give lyd fra sig når det er ved at løbe tør.

Test din tyverialarm og undgå udfald

Når ikke du har vedligeholdelsesaftale, er det super vigtigt at du selv sørger for at teste din tyverialarm. Test dels af de enkelte enheder og dels kontrolpanelet minimum en gang i kvartalet, så du er sikker på det virker når der er behov for det.

Forskel på husalarm og alarm i lejligheden

Der vil typisk være et behov for tyverialarm i en villa og et andet behov i en lejlighed. Villaer har ofte flere indbrudsmuligheder og flere rum og derfor kræver villaalarmer også flere vinduessensorer samt flere rumsensorer.

I lejligheder er der nogle andre forhold som ofte giver dig nogle fordele. Bor du højere end stueetagen, vil det være meget besværligt for en indbrudstyv at komme ind gennem et vindue. Derfor indeholder en alarm til lejlighed ofte kun en sensor til hoveddøren og en enkelt rumsensor. Husk også at købe en ekstra sensor hvis du har en bagtrappe.

Bor du i en stuelejlighed, skal du se dit hjem som en villa i forhold til indbrudsmuligheder. Sørg for at få sensorer på alle indgange – døre såvel som vinduer.

2018-09-12T23:12:53+00:00

27 Comments

 1. mogens toft 2. december 2013 at 16:15 - Reply

  har I ingen tlf.?
  hej
  jeg ville hører om hvis vi er 5-10 huse som vil have alarm inst. om det er noget I gør.
  og om der gives rabat når vi er så mange som vil have en alarm

  • webmaster 2. december 2013 at 16:27 - Reply

   Hej Mogens
   Tak for din kommentar. Vi udfører ikke selv installationer. Vi formidler blot kontakt mellem køber og leverandør. Prøv at tage fat i en af ovenstående leverandører eller indhent 3 tilbud via denne side: http://dit-indbo.dk/hvad-koster-installation-af-alarmer

   Dbh
   Lars

 2. Jesper Petersen 4. februar 2014 at 16:38 - Reply

  De der gør det selv tyverialarmer. Er de nemme at sætte op eller kræver det at man er nogenlunde ferm med en boremaskine?

  • webmaster 4. februar 2014 at 17:07 - Reply

   Hej Jesper
   Super godt spørgsmål. Selve betjeningspanelet på tyverialarmerne skal oftes monteres med et par skruer. Det afhænger dog lidt af modellen. Derudover kan nogle af sensorne kan monteres med dobbeltklæbende tape. Det gør det virkligt nemt at installere. Jeg vil dog anbefale at du lige tager kontakt til webshoppen for de nærmere detaljer om installation. Om ikke andet kender du garanteret en som vil hjælpe dig en eftermiddag med at få dem opsat

   Dbh
   Lars

 3. Henrik T 19. februar 2014 at 23:21 - Reply

  Jeg har hørt at der er nogle kriterier ang de hertzen alam helst skal være pga andre elektriske enheder, som også sender via hertz frekvenser.
  Er det noget du kender til?? Alt fra fjenstyret biler – mobil telefoner.
  Mvh
  Henrik.

  • webmaster 12. marts 2014 at 10:10 - Reply

   Hej Henrik
   Nej det er ikke noget jeg har hørt noget om.

   Dbh Lars

 4. Thomas Binder 12. juni 2014 at 07:56 - Reply

  Hej Lars
  hvis jeg vil installere en abonnementsfri tyverialarm i mit sommerhus, findes der så noget, der kan kombineres med videoovervågning.

  mvh

  Thomas Binder

  • webmaster 12. juni 2014 at 08:54 - Reply

   Hej Thomas
   Tak for spørgsmålet. Videoovervågning er som regel et system for sig. Men HouseGuard (som jeg henviser til ovenfor) har også en HouseGuard Pro alarm hvor du kan tilkøbe en sensor (HouseGuard Pro PIR Kamera) der kan tage billeder når alarmen går igang. Det er ikke helt det samme som videoovervågning, men du kan hurtigt se om der er tale om en fejlalarm eller om nogen er brudt ind i sommerhuset, hvilket jeg formoder nok er det du ønsker.

   Dbh
   Lars

 5. Peter Gylling 11. oktober 2014 at 09:15 - Reply

  Hej.
  Housewarming der står at der er 2 rumfølere, men når jeg trykker på linket, så er der kun 1 i det sæt.
  Hvilket gælder.
  Maj Peter

  • webmaster 13. oktober 2014 at 18:00 - Reply

   Hej Peter
   Tak for din kommentar. Det er altid det der står hos webshoppen der gælder. Nogle gange ændre de deres pakker og det har vi desværre ikke nogen mulighed for at få besked om. Man tak for info. Jeg har netop tilrettet.

 6. Rikke 13. oktober 2014 at 15:30 - Reply

  I Miraca alarmerne som er anført i skemaet “Billig husalarm uden abonnement” indgår der en sirene der aktiveres såfremt alarmen går?

  Mvh
  Rikke

  • webmaster 13. oktober 2014 at 18:02 - Reply

   Hej Rikke
   Ja. Der er en trådløs sirene med i pakkerne fra Miraca.

   Dbh
   Lars

 7. Morten 13. oktober 2014 at 15:44 - Reply

  Hej, vil kort gøre opmærksom på at vores support team kan hjælpe med alle ovenstående spørgsmål. Vi leverer Danmarks suverænt mest solgte gør-det-selv alarm og har nu mere end 1.000 anmeldelser på Trustpilot – tjek evt. kundekommentarer.

  • webmaster 18. oktober 2014 at 23:35 - Reply

   Det er en flot service, Morten. Det er jeg sikker på folk vil gøre brug af.

   Mht. antal solgte systemer, kan du oplyse mig hvor du har de tal fra? Jeg har nemlig selv ledt efter tal fra branchen over antal solgte alarmsystemer, for at få et indtryk af hvor mange tyverialarmer der sælges til danske husstande, men brancheorganisationerne ligger ikke inde med disse tal.

 8. Majbritt 17. oktober 2014 at 08:13 - Reply

  Hvad med Snoos? De kører ikke over gsm med over internettet. Har du erfaringer med dem?

  • webmaster 18. oktober 2014 at 23:30 - Reply

   Nej desværre. Uden at kende detaljerne i Snoos, er det min opfattelse at GSM nettet er meget mere stabilt end internettet.

 9. Helle larsen 20. november 2015 at 07:21 - Reply

  Hej. Er der en slags sirene som hyler, når alarmen går i gang? Altså en alarm udenpå husmuren som fortæller naboerne højt og tydeligt at her er et indbrud igang samtidig med at man ringes op?

  • webmaster 3. december 2015 at 17:40 - Reply

   Hej Helle
   Undskyld det sene svar. Ja der er sirener på de fleste alarmer. Prøv at kontakte forhandlerne for at få de helt specifikke detaljer. 🙂

   /Lars

 10. Henrik 18. januar 2016 at 12:09 - Reply

  GSM eller IP (Internet)?

  Hej
  Jeg mener et IP baseret system er bedst.
  Et GSM baseret system er ikke overvåget, som ved IP. (F.eks Snoos – jvf tidligere indlæg).
  Et GSM system kontaktes af serveren nogle gange i døgnet, hvor serveren spørger: “Er du der?” og systemet svarer: “Ja”. Det kaldes polling eller nogen kalder det et “heart beat”.

  Et cloud-IP baseret system er konstant online. Som en åben telefonforbindelse.
  Ødelægges systemet vil serveren vide det øjeblikkeligt og der vil blive givet besked til brugeren. Det sker ikke på et GSM baseret system, hvor serveren først ved det næste gang, der skulle have været kontakt kontakt. Her kan der gå lang tid – I nogle tilfælde op til 24 timer.

  Eksempel:
  Ved de fleste GSM systemer er alarm og tastatur samlet i samme enhed og placeret i entreen. For at alarmen ikke skal udløses med det samme, når ejeren åbner yderdøren, lægges en forsinkelse på 30-60 sekunder ind, så han kan nå at slå alarmen fra på tastaturet.

  Det kan en tyv udnytte. Efter han er kommet ind i huset, skal han bare inden for 30 sekunder ødelægge tastatur/alarmenhed.
  Det kan ikke lade sig gøre på overvågede IP systemer.
  For det første er tastatur og alamenhed adskilt, så alarmen kan gemmes væk bag sofaen. For det andet vil serveren sende besked til brugeren, hvis strøm eller internet mistes – eller hvis alarmenheden ødelægges.

  Uden at kende alle anlæg vil jeg påstå, at et IP baseret anlæg er bedre, idet det er overvåget. Det er et GSM ikke.
  Hvis GSM systemet var overvåget ville man hurtigt finde ud af, at GSM nettet falder ud oftere end man tror.

  // Henrik

  • webmaster 19. januar 2016 at 11:46 - Reply

   1000 tak for en god og værdifuld kommentar Henrik.

   /Lars

 11. Henrik 20. marts 2017 at 17:59 - Reply

  Vi har haft et Snoos anlæg kørende i ca. 1 år og oplever for mange fejlalarmer fra sensorene. Jeg ved ikke om det er kvaliten af disse eller hvad årsagen er, men det er meget utilfredsstillende og ikke umiddelbart en system jeg ville anbefale andre.

  • Henrik 2. maj 2017 at 09:02 - Reply

   @Henrik: Du har sikkert den første version af Snoos alarmen. Den kom fra Kina ligesom de fleste andre alarm systemer i Danmark. Snoos har nu udviklet deres eget system (Snoos V2) sammen med en række danske virksomheder. Det virker super godt.
   Jeg tog fat i SNOOS Support, som var meget imødekomne, selvom mit system var af ældre dato.
   De har nogle specielle løsninger for dem, som vil opgradere.
   Håber det kan hjælpe dig videre.
   // Henrik

 12. Henrik 2. maj 2017 at 09:23 - Reply

  Jeg valgte netop også at kontakte Snoos inden vi smed systemet helt ud ;o)
  Vi fik tilbudt at opgradere til V2 for et mindre beløb, og denne version ser indtil vide ud til at virke bedre en den første. Der er dog stadig et par punkter hvor det godt kunne forbedres, dette har de dog lovet at arbejde videre med i deres fremtidige udvikling af systemet.
  Mvh. Henrik

 13. Ole 20. august 2017 at 09:37 - Reply

  Hej.
  Jeg skal have købt et alarmsyst til huset. Med kamera. og uden abbonement 🙂
  Jeg ønsker alarmen kommer ind på min mail og ikke på sms. Vil det kunne lade sig gøre?
  Grunden til det er at jeg ikke altid er på min mobil, men altid på mail

  • webmaster 1. september 2017 at 11:52 - Reply

   Så skal du finde en SMS til e-mail service, men det er ikke noget jeg har hørt om. Normalt er man altid på telefonen.

 14. Birte Cassøe 16. januar 2018 at 00:17 - Reply

  Jeg har en gammel alarm fra houseGuard, som altid har fungeret. Der sidder et simkort i fra Cooltel men jeg har fået besked om at de ikke længere kan fornye mit abonnement/simkort. Så jeg står og skal finde en ny simkort udbyder, men er helt på bar bund.
  Det jeg har nu, kan sende sms ved til/frakobling, ved evt. alarm og lavt batteri i de forskellige sensorer. Jeg tror det tlf.nr alarmen har skal flyttes med. Er det noget i kan hjælpe med? Eller anbefale?
  Tak.
  Venlig hilsen Birte

  • Henrik 2. maj 2018 at 15:04 - Reply

   Hej Birte, du skal vist blot have et nyt simkort som kan bestilles hos en hvilken som helst tele udbyder. Find det billigste abonnement eller et taletidskort, som du så kan benytte til dit alarm system.
   Mvh. Henrik

Leave A Comment