Burglar breaking into a house via a window with a crowbar

Vi har tidligere skrevet denne guide til sikre sit hus mod indbrud i sommerferien. Nu kommer opfølgningen i form af en flot og overskuelig infografik, der bringer hele 17 gode tips til tiltag, man selv kan gøre for at forhindre at man kommer hjem fra ferie og bliver mødt af en bolig, der har været udsat for indbrud og tyveri.

Det er låsefirmaet Bagger Låse & Alarm, der står bag infografikken, der er baseret på mange års erfaring med sikring af private hjem.

Danmark topper en kedelig statistik

Hvor i EU tror du at der forekommer flest indbrud? Et sted i Østeuropa måske? Forkert. Det er nemlig lige her i lille Danmark, at vi har flest indbrud pr. husstand i hele EU. En rigtig kedelig statistik at toppe.

Årsagen skal findes i, at vi her i landet ikke er vant til, eller særlig gode til, at sikre vores hjem mod indbrud. Vi går rundt i en boble af falsk tryghed og tror ikke at indbrud sker for lige netop os. Det er noget de andre oplever. Lige til den dag, man kommer glad hjem fra en god sommerferie og skal til at forhold sig til et hjem, der er ødelagt, ting der mangler, og ens privatsfære, der er invaderet af ukendte fremmede.

Hvis vi skal have tal på, så foregår der hvert år hele 32.000 indbrud i lille Danmark. Det varer til 5 indbrud i timen, hele året rundt.

Hvis du følger disse 17 tips inden du rejser, så minimerer du risikoen gevaldigt for, at det er dig der bliver indbrudstyvenes næste offer.

skaermbillede-2016-09-22-kl-11-45-11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skaermbillede-2016-09-22-kl-11-47-43

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skaermbillede-2016-09-22-kl-11-48-00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skaermbillede-2016-09-22-kl-11-48-12