I Danmark har vi ikke tidligere haft den store tradition for videoovervågning i private hjem. Men i takt med at hjemmerøverier desværre er blevet voldsommere, er videoovervågning i hjemmet også blevet mere udbredt.

Gør-det-selv TV overvågning

Hvis du er vant til gør-det-selv arbejde, vil du også have nemt ved at opsætte overvågningskameraer i dit hjem. Men du må ikke forveksle et overvågningskamera med et billigt webcam som er tilsluttet din computer. Hverken webcams eller computer er egnet til at køre i døgndrift på den måde. Derfor er det vigtigt, at du køber det rigtige overvågningssystem til dit behov.

ANNONCE:

Her under finder du en god og billig videoovervågning som er nem at installere for gør-det-selv manden.

SikkertHjem WiFi HD overvågningskamera

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Lavprisel.dk 789,00 789,00 Køb her
Wupti 1.199,00 1.199,00 Køb her
 

Alarm med kamera

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Homeshop.dk 4.495,50 1.233,00 Køb her
Proshop.dk 2.389,00 2.389,00 Køb her
Miraca 3.665,00 3.665,00 Køb her
 

Komplet overvågningssystem med harddisk

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
specialkamera.dk 2.999,00 2.999,00 Køb her
 

Kameraerne skal blot skrues op og herefter trækkes et enkelt kabel pr. kamera hen til harddiskoptageren.

Har du brug for videoovervågning til erhverv så se her.

 

Trådløs videoovervågning med nem installation

Du har garanteret set dome kameraer før, uden at tænke mere over det. Der er nemlig tale om de relativt små kupler, som oftest er monteret i loftet eller på en udendørs væg.

I dag kan du få disse dome kameraer som trådløse enheder, der nemt kan kobles til dit net i huset og lægge videoovervågningen ud på nettet.

 

Privat videoovervågning – præventiv effekt og ro i sindet

TV overvågning til private

Videoovervågning og TV overvågning til private er blevet mere udbredt i takt med et stigende fokus på hjemmerøverier. Det er nemt at sætte op for gør-det-selv manden.

Hvis du overvejer at installere videoovervågning privat, har du sikkert allerede tænkt over udbyttet. Først og fremmest er der den præventive effekt. Kriminelle forsøger altid at bryde ind i boliger, som har ingen eller lille sikkerhed. Hvis en kriminel skulle overveje at bryde ind i dit hjem hvor han får øje på dit overvågningskamera, vil han sandsynligvis komme i tvivl og lade din bolig være.

Derudover kan videoovervågning i hjemmet give dig ro i sindet både når du er hjemme og når du ikke er hjemme. Hvis du installere et overvågningskamera ved din hoveddør, vil du være i stand til at se, hvem der nærmer sig og står ved døren, inden du åbner den. Du kan også overveje at tilslutte optagelserne til internettet. Så kan du overvåge dit hjem fra en internetbrowser på dit arbejde eller via en smartphone.

Det kan f.eks. være smart i kombination med et alarmsystem. Når du modtager alarmen på din telefon kan du hurtigt få overblik om det var en falsk alarm eller om der er et indbrud i gang.